Συμφωνία κορυφής του Ομίλου ΑΝΤ1 με το Vice Media Group

0
16

Έχοντας ισχυρή παρουσία στον χώρο των media διεθνώς, ο Όμιλος ΑΝΤ1 προχωρά σε μια ιδιαιτέρως σημαντική κίνηση, όπως αναφέρει σε σχετική ενημέρωση, η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην δυναμική πορεία του εκτός των ελληνικών συνόρων.

Συγκεκριμένα, «επεκτείνει την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του με το VICE MediaGroup» και «εξαπλώνεται σε άλλες 26 χώρες και εδραιώνεται ως ένας από τους πιο ισχυρούς “παίκτες” στην νοτιοανατολική Ευρώπη. Στόχος, είναι η επέκταση σε νέες αγορές και η διανομή του βραβευμένου περιεχομένου του VICE σε αυτές, μέσω του δικτύου του ΑΝΤΕΝΝΑ».

Με αυτή τη συμφωνία κορυφής, «o Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ και το VICE απευθύνονται στη νέα γενιά, που απομακρύνεται από τα παραδοσιακά μέσα, παράγοντας και προβάλλοντας διεθνείς και τοπικές ειδήσεις, θέματα πολιτισμού και lifestyle στην τηλεόραση και το διαδίκτυο».

Σημειώνεται πως ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι μέτοχος του παγκόσμιου ομίλου Vice αρκετά χρόνια. Το 2014 ξεκίνησε η έναρξη της λειτουργίας του VICE Greece στην Ελλάδα. Αυτό το τοπικό περιεχόμενο κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από σημαντικές ειδήσεις. To 2016 η συνεργασία επεκτάθηκε στην Σερβία και Ρουμανία.

Από την άλλη, το VICE είναι ο αμερικάνικος κολοσσός ΜΜΕ με την μεγαλύτερη επιρροή στους νέους παγκοσμίως. Ξεκίνησε το 1994 και πλέον δραστηριοποιείται σε πάνω από 35 χώρες, με πρόσβαση σε 300 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μήνα στην τηλεόραση, την κινητή τηλεφωνία, τον κινηματογράφο και τα Social media. Παράγει 1500 θέματα κάθε μέρα. Το 2019 είχε 19 υποψηφιότητες για Emmy και κέρδισε τα 6. Αυτή τη στιγμή έχει 112 νέες τηλεοπτικές παραγωγές σε εξέλιξη στα Vice studio.

Ο Dominique Delport, President International του VICEMedia Group, δήλωσε: «Η επιτυχημένη συνεργασία μας με τον ΑΝΤΕΝΝΑ παρέχει τη δυνατότητα στο VICE να επεκταθεί σε μια περιοχή, όπου η δημιουργία περιεχομένου από νέους ανθρώπους δεν ήταν μέχρι τώρα, ευρέως διαδεδομένη και διαθέσιμη. Η δημιουργία και η διανομή πρωτογενούς περιεχομένου με τοπικό χαρακτήρα στη συγκεκριμένη περιοχή, επηρεάζει το περιεχόμενο μας διεθνώς και συνδράμει στη συνεχόμενη αύξηση του κοινού του VICE. Αξίζει να σημειωθεί πως τη χρονιά που μας πέρασε το περιεχόμενο αυτό, βραβεύθηκε με περισσότερες από 30 διακρίσεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεχή ανάπτυξη και την τεράστια απήχηση που έχει αποφέρει η συνεργασία μας με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ».

Ο Θοδωρής Κυριακού, Chairman of ΑΝΤΕΝΝΑ Group, πρόσθεσε: «Η συνεργασία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ με το VICE είναι εδραιωμένη με πολύ γερές βάσεις και έχει, ήδη, δώσει το επιτυχημένο στίγμα της. Η επέκτασή της είναι στρατηγικής σημασίας γιατί είναι ένα σημαντικό κομμάτι της αναπτυξιακής πολιτικής μας στο εξωτερικό. Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, δίπλα σε κάθε εγχείρημα που οδηγεί δημιουργικά προς το μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here