Τεχνολογία

Ακόμα πιο πλούσιος ο Zuckerberg μετά την ανακοίνωση για το IGTV

O Mark Zuckerberg έγινε κατά 1, 7 δισ. δολάρια πλουσιότερος, αφού την Τετάρτη η μετοχή του Facebook ενισχύθηκε κατά 2,3%, μετά και την είδηση ότι το Instagram παρουσιάζει ένα νέο χαρακτηριστικό: Την τηλεόραση του Instagram.
Το χτύπημα καθιστά τον ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Facebook, έναν από τους μεγαλύτερους νικητές σήμερα, στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων. Το Forbes ενημερώνει καθημερινά όλες τις περιουσίες των δισεκατομμυριούχων καθ’ όλη την διάρκεια των συναλλαγών στο Forbes Real Time.

Από την αρχική δημόσια προσφορά τον Μάιο του 2012, η μετοχή του Facebook έχει αυξηθεί κατά 428%, κάνοντας τον Zuckerberg τον πέμπτο πλουσιότερο άνθρωπο στις ΗΠΑ με την περιουσία του να υπολογίζεται -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Forbes – στα 77 δισ. δολάρια.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Instagram, Kevin Systrom, 34 ετών, είναι επίσης δισεκατομμυριούχος, με καθαρή περιουσία σύμφωνα με το Forbes στα 1,67 δισ. δολάρια. Ο Zuckerberg είχε την προνοητικότητα να αποκτήσει το Instagram το 2012 για περίπου 1 δισ. δολάρια, όταν είχε μόλις 30 εκατ. χρήστες. Η εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο έχει τώρα 1 δισ. ενεργούς χρήστες μηνιαίως, συμπεριλαμβανομένου ενός ισχυρού συνόλου διασημοτήτων και influencers των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close